Pagina's

zondag 8 juli 2012

inspiratie opdoen

Woonkamer
  
Was aan het surfen op het net en kwam verschillende mooie kleuren combinatie`s tegen. Na de zomervakantie wil ik weer een nieuw behangetje op de muur en wat is er dan leuker om je huisje opnieuw aan te kleden. Kwam erg veel moois tegen maar deze foto`s wil ik toch echt bewaren om de kleurencombinatie`s te gaan gebruiken. Heb nu hier en daar vintage roze maar deze combinatie`s zijn natuurlijk geweldig. 


Bovenstaande foto komt uit een vintage woon boek ♥. Helemaal geweldig alleen denk ik niet dat mijn partner hierin zou willen wonen, dus wordt nog een moeilijke taak ;-).En dan je tafel zo mooi opdekken, erg jammer dat mijn kinderen nog niet zonder knoeien eten, dus met feestdagen zou het beter helemaal perfect zijn.Slaapkamer


Slaapkamer zou ik ook weer willen opknappen, denk eraan om in de kamer van mijn dochter te gaan slapen. Deze grenst aan de woonkamer, zou hier wel wat vrolijkere kleurtjes willen gebruiken.

De zomervakantie is hier in Den Haag net begonnen maar als ik dit allemaal zie zou ik graag willen dat hij weer over is en ik kan beginnen met klussen ♥.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Totaal aantal pageviews